Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Flash 4 Библия

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Flash 4 Библия

Описание

Вътре ще намерите пълно описание на Flash 4:
* Създавайте поточна анимация и движещи се емблеми за всеки Web сайт.
* Изграждайте с лекота падащи менюта и бутони.
* Изследвайте инструментите за чертане, контролите за анимация и поддръжката на файлови формати във Flash.
* Използвайте Flash с Dreamweaver, Photoshop, Freehand, Illustrator, Premiere и други приложения за дизайн.
* Открийте полезни техники като In-betweening и Onion Skin.
* Възползвайте се от предимствата на JavaScript, за да създавате филми на Flash.
* Създавайте Standalone Flash Projectors за разпространяване на съдържание на Flash на дискети. За автора:

Робърт Райнхард води мултимедийни курсове за обучение в Канада и САЩ, участва в конференции и семинари, посветени на Web дизайна, а също така е участвал като технически редактор за няколко книги за Photoshop и Web. Носител на степен за фотографски изкуства, Робърт се е посветил изцяло на компютърните приложения за създаване на предизвикателна мултимедия. Наскоро той създаде „инсталация“ и компютърни ефекти за игралния филм „Gossip“ на Warner Bros. Понастоящем живее в Лос Анджелис и продължава да работи чрез „The Makers“ (www.TheMakers.com) като мултимедиен дизайнер, програмист и инструктор заедно с партньора си Сноу и неговото творчески настроено куче Стела.

Джон Уорън Ленц е завършил програма „Classical Studies“ към UCSC и е художник и автор на свободна практика. Той е водещ съавтор на популярната книга за Web дизайн „“ заедно с Линда Уайман. Той е също така сътрудничещ редактор на списанието „EFX Art and Design“, познато доскоро под името „Mac Art & Design“. Преди да навлезе в областта на фотографското изкуство, Ленц имаше постижения като скулптор, работещ с гравирано стъкло — процес, който той превърна в изящно изкуство. Изображенията на Джон са изложени в годишното издание на „Graphics Poster“ за 1997 г., списанието „Mac Art & Design“ (Швеция), „IdN“ (Хонконг) — списанието на международната мрежа на дизайнерите (International Designer's Network) и други списания. През юли 1998 г. списанието „Shutterburg“ посвети материал на абстракции в областта на изящните изкуства и комерсиалните му разработки. Неговите произведения може да бъдат разгледани на адрес www.uncom.com. Джон изнася лекции върху технологията и проектирането на дигитални илюстрации на много семинари, включително Maine Photographic Workshop и Thunder Lizard Photoshop Conference. През 1998 г. Джон бе поканен да изнесе цикъл от лекции в колежа на град Брадфорд, щата Масачузетс. През 1999 г. той постъпи като преподавател в Palomar College, където в момента води лекции върху програмите Photoshop, Flash и проектиране на Web съдържание. Личните интереси на Джон са сърф, фотография, изящни изкуства и изучаване на класическа латинска и гръцка поезия. Живее заедно със съпругата си и сина си в Карлсбад, крайбрежен район, близо до Сан Диего, Калифорния.

На компактидска! към книгата


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG