Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Excel 2002

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Excel 2002

Описание

Незабавни отговори на често задавани въпроси

Основите на Excel 2002 - на върховете на пръстите ви!

Ако обичате да получавате бързи отговори и актуална информация, не търсете повече. С този стегнат, великолепно организиран справочник вие получавате съветистъпка по стъпкакак да създавате и форматирате ефективни електронни таблици на Excel. Джон Уокънбах, наричан същоМистър Електронна таблица”, и Колин Банфийлд са заредили книгата с кристално ясни инструкции за формули, диаграми, обобщени таблици и други експертни свойства на Excel ¦ всичко, което ви е необходимо, за да започнете работа веднага.

За автора:

Джон Уокънбах е водещ експерт в софтуера с електронни таблици и е ръководител в “JWalk and Associates Inc.” ¦ малка консултантска фирма в Сан Диего, специализирана в разработването на приложения за електронни таблици. Той е автор на повече от две дузини книги за електронни таблици и е написал над 300 статии и прегледи за различни издания, включително “PC World”, “InfoWorld”, “Windows Magazine” и “PC/Computing”.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG