Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Рет и Скарлет

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Рет и Скарлет

Описание

По бестселъра „Отнесени от вихъра”
„Рет и Скарлет” е дългоочакваната книга, създадена по великия американски роман „Отнесени от вихъра”. „Рет и Скарлет” обхваща значителен период, в който са описани исторически събития, познати на милионите читатели на „Отнесени от вихъра”.
Под перото на неповторимия Доналд Макейг се разгръща животът на очарователния тайнствен Рет Бътлър. Запознайте се с Рет като свободолюбиво момче, което обича блатата и реките на Юга, усетете безпощадността на баща му, чието отношение води до истинска трагедия. През очите на Рет ще се запознаете с хора, които са му дали тласък в друга, напълно различна посока – дъщерята на надзирателя, Бел Уотлинг; дръзката сестра на Рет, Роузмари; Тънис Боно, син на свободни чернокожи, негов приятел от детските години, който го разбира по-добре от всеки друг; Джак Рейвънел, чието име е неразривно свързано с подлост, проблеми и предателство.
Да не забравяме Скарлет. Кейти Скарлет О`Хара е страстната целеустремена жена, чиято съдба е неразривно свързана със съдбата на Рет, която ще му даде истинска любов.
„Рет и Скарлет” оживява в ръцете на виртуоз и отново събужда мечтите, родени с „Отнесени от вихъра” на незабравимата Маргарет Мичъл.
Доналд Макейг е носител на литературни награди, автор на „Стълбата на Яков”, определен като най-добрия „роман, посветен на Гражданската война”. Печели наградата „Майкъл Шаара” за роман, посветен на Гражданската война и наградата на Библиотеката на Вирджиния за художествена литература. Посочен е от наследниците на Маргарет Мичъл да напише „Рет и Скарлет”.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG