Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Суперкласата

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Суперкласата

Описание

Те са само шест хиляди на планета с шест милиарда души!
Проникване в мрежата на деловия, правителствения, военния и културния елит, които предефинират понятието за власт в съвременната глобална ера.
Всеки от тях е един на един милион. Те са шест хиляди на планета с шест милиарда души. Управляват правителства, най-големите корпорации, международните финансови крепости, медиите, световните религии и от сянката, в която се намират – най-опасните престъпни и терористични организации. Те са световната суперкласа, те чертаят историята на нашето време.
Днешната суперкласа е достигнала безпрецедентни нива на богатство и власт. Тя се глобализира най-бързо от всички останали групи. Но дали нямат повече общо помежду си, отколкото със собствените си сънародници? Те контролират глобализацията. Но дали влиянието им не подхранва икономическото и социалното неравенство, което разделя света? Какво става на срещите при закрити врати в Давос или на борда на корпоративните самолети на 15 хиляди метра височина? Конспирация или сътрудничество? Сключване на сделки или капризи от скука? Какво е за общественото мнение, ръководещо съдбите ни, възходът на Азия и Латинска Америка? Кой определя правилата на групата хора, която действа отвъд националните законодателства?

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG