Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Тайни, които кървят!

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Тайни, които кървят!

Описание

Тайни, които кървят!
Смелостта да повярваш в сбъдването на молитвите!
Фейт Мадисън е истински модел на преуспяла, интелигентна и отракана нюйоркчанка. Елегантна, стройна, руса, стилно облечена, тя има живот, за който мнозина биха й завидели. Преодолявайки спомените от едно детство, белязано с личната й трагедия, тя се е омъжила за преуспяващ банкер и е отгледала две, вече големи дъщери. Фейт винаги е била доволна от ролята си на майка и съпруга, както и от добрия живот в своята шумна градска къща в Манхатън. Но всяка стъпка от нейния път е белязана от тайната, която носи в себе си и не може да сподели с никого!
С изключителна интуиция и дълбоко вътрешно чувство, прониквайки в сърцата на мъже и жени, съпрузи, любовници и семейства, Даниел Стийл ни разказва за пореден път затрогваща и мъдра история за тайни, които кървят, и за избора, който лекува - и за втората възможност, която ни спохожда само веднъж в живота.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG