Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:  
  Поръчай


Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи

Описание

За абсолютно начинаещи

Кой би предположил колко лесни са компютрите?

Какво можете да правите с новия си компютър? Нямате ограничения! Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи ще ви покаже как да свържете и конфигурирате компютъра си, включително и как да се свържете към Интернет. След това ще научите как да коригирате цифровите си снимки, да създавате цифрови албуми с изображения, да сваляте цифрова музика на вашия MP3 плейър, да записвате собствени, персонализирани компактдискове, да гледате филми на DVD, да пишете писма и бележки, да балансирате банковата си сметка и да създавате спиращи дъха презентации. А ако ви трябват още компютърни „конски сили”, ще научите дори как да надграждате компютъра и да добавяте нови периферни устройства. Всичко това е изключително лесно благодарение на постъпковите инструкции и полезните съвети на Майкъл Милър!

Актуализирана, за да обхваща Windows Vista и Windows XP, “Компютърна грамотност за абсолютно начинаещи” ще ви подготви да започнете да работите с новия си компютър толкова бързо, колкото не сте и предполагали! Ето кратък преглед на съдържанието:

Описва как да започнете: стартиране на програми; създаване, записване и отпечатване на документи; използване на компютъра и за работа, и за игра!
Разяснява свързването, браузването и търсенето в Интернет, както и изпращането и получаването на електронна поща.
Обучава как се използват мрежовите инструменти на Windows Vista, за да се свързвате с другите компютри в офиса и дома ви.
Обяснява как да използвате новата възможност Windows Photo Gallery, за да организирате, редактирате и отпечатвате изображенията си.
Посочва мерки, свързани със сигурността, които трябва да вземете, за да се предпазите от вируси и зловредни програми и да защитите електронната си поща.
Предлага съвети относно постигането на възможно най-добра ефективност и организация на работата ви.
Очертава страхотни мултимедийни възможности, сред които слушане на музика, записване на ваши собствени компактдискове и прослушване на нови мелодии.


Майкъл Милър е изключително успешен автор, издал над 75 книги от тип ръководство, засягащи теми като Windows XP и онлайн търгове в eBay. Майкъл е помогнал на повече от милион читатели да заработят ефективно с компютрите си и е спечелил репутацията си с умението да предлага практични съвети с техническа точност, поднасяйки трудните теми по лесен за възприемане начин.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG