Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Труп в бръшляна

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Труп в бръшляна

Описание

Катрин Хол Пейдж е носителка на наградата “Агата”
Една мистерия, разгадана от Фейт Феърчайлд
Всички са заподозрени
През 1970 година, в деня преди да завърши колежа “Пелам”, богатата и чаровна Елен Принс пада от висока кула. Полицейското разследване е категорично: “самоубийство”. Ала близначката на Елен, Елейн, никога не приема официалното обяснение за случая. Тридесет години по-късно, вече известна писателка, тя продължава да търси отговор.
Ангажира Фейт Феърчайлд колкото за кулинарните й способности, толкова и заради детективския й нюх, да се грижи в продължение на седмица за осем бивши състудентки на писателката, поканени на острова.
И ето ги в разкошна къща на брега на океана – осем дами, и всичките заподозрени. Без телефон, без радио, без лодка. Фейт е въвлечена в смъртоносна игра на котка и мишка. Първо една, а после и втора от гостенките става жертва на маниакална убийца. Дали това не е отмъщението на сестрата? Фейт трябва бързо да разгадае серия от тайни с корени в миналото, ако иска да напусне острова жива!
Катрин Хол Пейдж е авторка на петнадесет романа с главна героиня Фейт Феърчайлд. Първият е удостоен с наградата “Агата” за най-добър дебютен криминален роман.
Авторка с изящен и находчив стил, майсторка на напрежението!

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG