Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Нойферт – Архитектурно проектиране

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Нойферт – Архитектурно проектиране

Описание

Под редакцията на проф. д-р арх. Чавдар Ангелов

За първи път на български език!!!

Наричат този архитектурен справочник БИБЛИЯТА НА АРХИТЕКТА. Няма втора такава по целия свят, преведена е на всички езици и претърпява многобройни издания, защото се пише от поколения архитекти. Проектирането на сгради обхваща енциклопедични знания и проблеми, които намират своето отражение в този справочник. Той е незаменим не само поради своята актуалност (представяме ви превод на последното, напълно преработено 38-о издание на книгата), но и поради многообразието от научни справочни данни и стандарти, които обхваща. Ернст Нойферт замисля енциклопедията като кратко и компактно обединяване на цялата необходима информация и данни, от които се нуждае съвременният архитект.

Справочникът съдържа основите на проектирането, като се придържа към визуалната форма на текст, придружен с чертежи, таблици и скици (6 912 на брой). Седем експерта работят постоянно над неговото актуализиране и разширяване. В повечето страни, в които е популяризирана, архитектите я наричат само с името на създателя й „Нойферт”.

38-мо издание


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG