Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Животът и славата на Доналд Тръмп

  • Животът и славата на Доналд Тръмп
    Кат. №: 2936
    Вид: Бизнес
    Автор: Робърт Слейтър
    Издателство: Хермес
    ISBN: 978-954-26-0720-5
    Корици: меки
    Страници: 320
    Формат:


    Цена: 11,95 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Животът и славата на Доналд Тръмп

Описание

Превърнал се в символ на успеха, Доналд Тръмп безспорно е най-популярната личност сред милиардерите. Собственик на недвижими имоти в Манхатън, хотели и казина в Атлантик Сити и Ню Джърси, автор на бестселърови книги и създател на хитовото реалити шоу „Стажантът”, той се нарежда сред най-успелите бизнес магнати в света.
       Но кой всъщност е Доналд Тръмп? Дори и да сте гледали „Стажантът” или да сте чели книгите му, едва ли бихте могли да отговорите на този въпрос. „Животът и славата на Доналд Тръмп” ще ви даде възможност да надникнете зад кулисите на една от най-умело менажираните бизнес империи и да опознаете личността, превърнала се в американска легенда.
       Когато започва работата си по написването на тази книга, Робърт Слейтър получава писмо, в което адвокатът на прочутия милиардер го уведомява, че ще се предприемат всички възможни законови мерки ръкописът да не бъде публикуван. По-късно обаче самият Тръмп кани автора на среща и му оказва съдействие за събиране на материалите. Тази книга е плод на 100 часа интервюта със световноизвестния предприемач и над 150 разговори с негови сътрудници, партньори, приятели и дори врагове.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG