Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Влиянието на зодиака

  • Влиянието на зодиака
    Кат. №: 2943
    Вид: Хоби
    Автор: Филис Фирак-Миц
    Издателство: Хермес
    ISBN: 978-954-26-0714-4
    Корици: меки
    Страници: 416
    Формат:


    Цена: 14,95 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Влиянието на зодиака

Описание

Според астрологията човек е уникално съчетание от характеристиките на всички зодиакални знаци. И докато повечето книги акцентират само върху слънчевия знак, определящ зодията ни, то Филис Фирак-Миц подчертава колко недостатъчно е това за определяне на характера. Нима може хората да се разделят само на дванадесет типа?! Необходимо е да се отчете влиянието и на останалите знаци върху темперамента и съдбата ни, тъй като при раждането ни небесните тела са били в различнa комбинация, неповторима за всекиго. Ето защо човек понякога съчетава в себе си противоположни, дори несъвместими черти: в работата си може да е напорист като Овена, в любовта - романтичен като Рибите, в приятелството верен като Рака, а в обществото магнетичен като Лъва. Нужно е да разпознаваме влиянието на отделните зодиакални знаци върху различните аспекти на живота ни, за да можем да осъзнаем собствената си разностранна природа и да развием скрития си потенциал.
 Книгата на Филис Фирак-Миц е четиво от нов тип, обединило в себе си астрология и психология. След творбите на Линда Гудман, превърнали се в класика, именно това е книгата, която увлекателно и мъдро ще ни поведе към по-дълбоко разбиране на истинската ни същност.

Влиянието на зодиака” е прекрасна и увлекателна книга, от сърце ви я препоръчвам.
Луиз Хей

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG