Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Лудориите на лошото момиче

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:  
  Поръчай


Лудориите на лошото момиче

Описание

Много рано Рикардо вижда сбъдната мечтата, която носи в сърцето си, откакто се е родил в Лима: да живее в Париж. Ала срещата с юношеската му любов ще промени всичко. Младата жена – едно невъзможно съчетание от бунтарство, авантюризъм и прагматичност – ще разтърси добре подредения свят на неговите амбиции.
Очевидци на една необикновена епоха в градове като Лондон, Париж, Токио и Мадрид, които тук са много повече от декор, двамата главни герои преплитат живота си отново и отново в един драматичен танц на срещи и раздели. Изграждайки майсторско напрежение между комичното и трагичното, Марио Варгас Льоса си играе с реалността и художествената измислица и създава история, в която любовта е необяснима и има хиляди лица, също като лошото момиче. Страст и разминаване, случайност и съдба, болка и удоволствие… Кое е истинското лице на любовта?

Аз не проповядвам, а разказвам история. Това е книга за мечтите и за това как се обича. Състоянието на любов и състоянието на мечтание – това са основните човешки състояния. За тях аз исках да напиша.
Марио Варгас Льоса

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG