Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Загадката на кристалните черепи

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Загадката на кристалните черепи

Описание

Една стара индианска легенда разказва за съществуването на 13 кристални черепа, които съдържат информация за произхода и съдбата на човечеството. Легендата предрича, че един ден, във време на голяма криза, черепите ще се появят на бял свят, за да дадат жизненоважна информация за съдбините на света.
        Не по-малко загадъчни от Египетските пирамиди, Сфинкса в Гиза или Стоунхендж, кристалните черепи предизвикват буря от полемики между археолозите. В началото на XX век един британски изследовател открива първия кристален череп в джунглите на Централна Америка. Когато черепът бива изследван в лабораториите на Хюлет Пакард, резултатите са поразителни. Оказва се, че този ръчно изработен череп, днес не би могъл да бъде направен дори и с най-модерните технологии. Предвид факта, че такива кристали се поставят в компютрите, за да съхраняват данни, учените не изключват възможността черепите действително да пазят информация от древността.
        Авторите на тази книга ни повеждат на изумително пътешествие през времето и пространството. Те разглеждат подробно фактите и легендите за кристалните черепи, вдъхновили филма „Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп”.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG