Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Картелът Клеопатра

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Картелът Клеопатра

Описание

Най-чистият и най-смъртоносният наркотик, продаван в Ню Йорк, се внася от картел на безскрупулни латиноамерикански трафиканти.
     Един агент под прикритие се изправя срещу могъщата организация, макар да си дава сметка, че най-малката грешка ще му струва живота.

     За големите комарджии и красавиците от нощните клубове Алехандро Монахан е очарователен латино- певец, изпълняващ романтични балади. След като картелът “Клеопатра” брутално екзекутира три ченгета при опита им да проникнат в него, нюйоркската полиция прибягва до тайното си оръжие в безмилостната война с наркопласьорите - Алехандро Монахан.
     Монахан е човек без минало, посветил живота си на една-единствена цел - да отмъсти за смъртта на убития си баща. Той така успешно се превъплъщава в ролята на мафиот, че един от босовете в наркокартела - Моралес, който приема Алехандро като свой кръвен брат, изобщо не се усъмнява в плана му да осъществяват доставката на хероин чрез локационно насочвани парашути.
     Докато шефовете на полицията се борят помежду си за надмощие, жестоката убийца, известна под кодовото име Клеопатра, сее смърт навсякъде. Единственият, който дръзва да й се противопостави, е Алехандро - човекът, който толкова дълго е работил под прикритие, че вече е забравил истинската си самоличност.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG