Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Сянката на орела

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Сянката на орела

Описание

Във всяка страна, където още цари беззаконие, винаги има място за безскрупулни авантюристи. За една нощ се печелят състояния, възможностите за печалба са неограничени. За фамилиите Дъфи и Макинтош, които враждуват помежду си повече от десет години, пограничните територии на Северна Австралия се превръщат в бойно поле за техните брутални и кървави схватки.
     Майкъл Дъфи, някога идеалист и мечтател, а сега воин и наемник, се завръща в колонията, за да осъществи опасна мисия и... да уреди стари сметки. 
Примамен от новината за богатото находище край река Палмър, американският златотърсач Люк Трейси също се озовава в Австралия. Той мечтае не само за несметни богатства, но и да спечели сърцето на Кейт О’Кийф - жената, създала търговска империя в пограничните територии на Куинсланд. Ала пътят към любовта може да се окаже не по-малко опасен от пътеките към златното находище.
     От разкоша на аристократичните домове до бедняшките квартали в Сидни, от дивата пустош на Куинсланд до опасните води на Коралово море... Сянката на орела е епична сага - завладяваща, безкомпромисна и майсторски пресъздадена от Питър Уот, чийто роман Черните гарвани е световен бестселър.

 


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG