Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Децата на семейство Роуз

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Децата на семейство Роуз

Описание

Уорън Адлър се завръща към семейство Роуз с още един роман за развод, изневери и самоунищожение - съдбата на деца на двама обичащи се съпрузи, превърнали се във върли врагове.

     Джош Роуз вече е зрял човек. Преуспял е в живота за разлика от сестра си Иви, която се интересува само от мъжете... и храната. Джош е семеен, има прекрасна жена на име Виктория и две деца - Майкъл и Емили. Успял е да се изтръгне от сянката на родителите си. Те са унищожили семейство. Той е създал свое. Ала желанието му да има съвършено семейство не е толкова силно, че да му попречи да кръшне с колежката си Анджела. Въпреки това той твърди, че обича съпругата си и в крайна сметка се разделя с любовницата си. Самата Виктория е принудена да отстъпи пред похотта на директора на частното училище на сина си, вярвайки, че всяка майка би сторила същото. Между Джош и Виктория започват за избухват скандали заради децата им. Те са прекалено заслепени, за да осъзнаят какво се случва в действителност. И... рискуват да изгубят всичко, което са съградили с толкова усилия.

     Възможно ли е любовта да съществува без взаимно доверие и честност?


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG