Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Звездно небе

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Звездно небе

Описание

Романът проследява съдбата на четири поколения от едно забележително семейство, преживяло години на любов, загуба, саможертва и невъобразимо предателство на фона на повратните моменти в Америка от ХХ в.
1907 година…Облечен в чисто нов костюм, със сто и петдесет долара в джоба си, Адам Арнинг се сбогува със семейството си и се качва на влака за богатия и бляскав Запад. Той е едва на 19 г. и мечтае да изгради своето бъдеще сред огромните пространства на Америка. Умен и всеотдаен, той успява да започне работа в малък универсален магазин в проспериращ южен град. Там среща и жената, която грабва сърцето му. Изключителната, недостижима Ема Ротхирш живее в свят, чиито врати са здраво залостени за него. Но Адам е мъж, който е готов на всичко, за да получи мечтаното.
Другото негово желание е да създаде бизнес, който да бъде предаван от поколение на поколение. Но точно когато мечтите на Адам започват да се превръщат в реалност, се намесва съдбата. Трагедията започва от окопите на Първата световна война и задейства поредица от събития, оказали влияние през годините.
Адам успява да стане съсобственик на проспериращ универсален магазин и глава на нарастващо семейство. В този миг на успех той се поддава на моментна слабост и извършва непростимо предателство...

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG