Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Брат: Отмъсти за любовта

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Брат: Отмъсти за любовта

Описание

+ подарък DVD

Марта е жестоко изнасилена в деня на абитуриентския си бал. В живота и вече има само една цел – отмъщение. Премествайки се в Москва при сестра си, тя става наемна убийца. Мишена на поредната и задача е Никита Брат. Младото момиче обаче се влюбва и не намира сили да ликвидира Никита. Двамата се превръщат в бегълци. По следите им са престъпни босове, а единствената възможност да се спасят е да нанесат удар първи.
След като се справят с бандитите, Марта ненадейно изчезва. Никита безрезултатно я търси и все се надява да се срещнат отново. Времето минава и той се забърква в поредната каша.
Кой ще излезе победител в последната схватка?

Героите на Количев навсякъде и във всичко престъпват писаните закони, защото живеят заради някаква справедливост, която разбират по свой собствен начин.
Книжное обозрение

Никита Брат е като луната. Към читателя той е обърнат откъм светлата си страна. Но той има и тъмна страна. Човек, който с лекота убива хора, трябва да предизвиква най-малкото някаква неприязън. Но за читателя той не е убиец, той е благороден отмъстител, обявил война на злото и несправедливостта. Той убива, за да защити слабия от силния. Много хора днес се нуждаят от такава закрила.
Владимир Количев

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG