Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

РУСКА ЛИТЕРАТУРА ХІХ И ХХ век

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:  
  Поръчай


РУСКА ЛИТЕРАТУРА ХІХ И ХХ век

Описание

Учебникът е първият опит у нас за академично представяне на руската литература от ХІХ и ХХ век. Избегнат е традиционният историко-литературен подход, като е предпочетено проблематизирането на отделни поетологични аспекти и търсения на руската литература на фона на националния и общоевропейския културен контекст. Проследява се логиката на художествения процес, заявявана и отстоявана в различните по характер и с различно предназначение жанрови корпуси, в които се селекционира и установява Руският Литературен Канон. Монографично са представени всички най-големи имена и явления от последните двеста години.
Книгата е предназначена основно за студенти, преподаватели и специалисти. Тя може успешно да се ползва и от учениците в гимназиалния курс, както и от всички читатели и почитатели на руската литература.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG