Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Сделките с имоти

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Сделките с имоти

Описание

В книгата е обхванат целият процес на сключване на сделка с недвижим имот – от воденето на преговорите до евентуални правни проблеми след изповядването на сделката. Разгледани са взаимоотношенията на страните преди  сделка с имот (преддоговорна отговорност; предварителен договор за продажба); при недействителност на сделката; при неизпълнение на задълженията на продавача и купувача по валидно сключен договор за продажба на имот. Внимание е отделено и на опасностите от последващо оспорване на сделката.
Специално място е отредено на актуалните за купувачите проблеми, свързани с риска продавачът да не е собственик на имота или трети лица да имат права върху него. Разгледани са подробно правните въпроси при т.нар.”ново строителство” – какви са правата на купувача, когато строителят не довърши сградата или не прехвърли собствеността на обекта. Анализирани са правата на собственика на земята, строителя и купувача на обект в строяща се сграда, както и отговорността на строителя за недостатъци.
            Не е подминат въпросът за отражението на световната финансова криза върху пазара на недвижими имоти у нас, както и защо въпреки временния спад на имотните сделки свързаната с тях проблематика остава актуална.
В книгата са разграничени функциите, задълженията и отговорностите на различни други участници в процеса на сключване на сделка с имот:  пълномощници и законни представители, посредници, нотариуси, адвокати.
Изданието е практически наръчник за всички участници при сключване на сделки с имоти – собственици на имоти, строителни фирми, купувачи, брокери, юристи.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG