Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Малката светица и портокалите

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Малката светица и портокалите

Описание

Новата книга на Александър Секулов „Малката светица и портокалите” e продължение на изящния му роман „Колекционер на любовни изречения”, който бе избран за един от шестте най-добри романа за 2008 г. на фондация ВИК и има второ издание.

Историята на изчезването започва на площада в Сиена, слиза с лодка на пристанището на Валпарайсо, броди из островите на Егея, пие абсент под дъжда на Лугано... Из нейните разбягващи се лабиринти преминават двамата собственици на колекционерска къща за напълно необходими неща Матео Плюшкин и Леополд Пушкин, майсторът на сребро Йосифидиус Йо., високият пътуващ магьосник Наско Х., тъмната му сянка Негро Хосе, Джордж Хоразиус, Джордж Закариъс, джентълмените на обира Бастиан Херце Монтоливо и Елвер Баняга, малките мъртви светци под балконите на Валпарайсо от онзи септември на 73-а, каторжникът Даниеле Синсероса, както и любовниците от черен пипер на плаващия град. Всички те лежат под листата на пеещата маслина, ядят плодовете й, разказват истории за жената от дим, хвърлят костилките зад гърба си и щастливо забравят, но така е във високото лято на мъжете. За да стигнат до края на историята, скитащите из любовта трябва да носят зелено листо от мента под езика. И когато подареното им време свърши, те ще разберат липсващите думи в любовните изречения; ще знаят как да поемат дъх в техния възхитителен край.         

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG