Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Коментар на Кодекса на труда десето преработено и допълнено издание

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Коментар на Кодекса на труда десето преработено и допълнено издание

Описание

Авторите на книгата – проф. Васил Мръчков, проф. Красимира Средкова и проф. Атанас Василев, са най-изявените и компетентни специалисти в областта на трудовото право у нас.
Новото в това десето преработено и допълнено издание са промените в Кодекса на труда за последните две години. Между тях се открояват измененията от декември 2008 г., които се отнасят до професионалната квалификация, задължението на работодателя да издава правилник за вътрешния трудов ред, прекратяването на трудовите правоотношения, контрола за спазване на трудовото законодателство и др. Отразени са и измененията в подзаконовата уредба, както и най-новата практика на ВКС и МТСП по прилагането на Кодекса на труда.
Структурата на изложението, както и начинът на представяне на материята отговарят на всички съвременни европейски изисквания за коментар на нормативен акт – включват в себе си както теоретични разяснения, така и анализ на практическите аспекти на всеки един трудовоправен проблем.
Коментарът на Кодекса на труда излиза от печат за десети пореден път – факт, който няма аналог в най-новата история на правната литература у нас. Авторите и издателите на тази книга се надяват, че десетото издание само по себе си е доказателство за това, че Коментарът на Кодекса на труда трайно е спечелил признанието на десетки хиляди юристи, инспектори по труда, служители в бюрата по труда, отделите „Човешки ресурси”, счетоводители, работодатели, синдикални дейци, представители на работниците и служителите, студенти по право – и на всички, които се интересуват от проблемите на трудовото право.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG