Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Две съдби - Последно изкушение

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Две съдби - Последно изкушение

Описание

В последната част на сагата “Две съдби” любовта и бракът на Даша и Пьотър Юсупови отново са подложени на тежки изпитания. Коварен приятел от детството, съюзил се с добре организирани мафиоти, успява да измами доверието на Пьотър и да му отнеме концерна “Алтайско злато”. Докаран до просяшка тояга, доскорошният финансов магнат се скрива от всички в непристъпните дебри на Алтай.
Междувременно могъщ руски олигарх упорито ухажва Даша. За пореден път в живота си тя е изправена пред труден избор. Най-страшното се е случило - голямата й любов Пьотър я е изоставил. Постепенно съпротивата й започва да се сломява и отчаянието надделява над чувствата към съпруга й. Изкушението е голямо. Тя е на път да отстъпи пред домогванията на богаташа, да се омъжи за него и да се помъчи да забрави миналото.
Дали Пьотър Юсупов отново ще намери спасение в планините на Алтай? Ще погребе ли Даша тяхната любов? Ще предаде ли чувствата си, приемайки предложението на олигарха Юхновски? Ще получи ли възмездие коварството на някогашния приятел?
Ще разберете как завършва тяхната история, когато прочетете “Последно изкушение” от прочутата сага на Семьон Малков “Две съдби”.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG