Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Скандал и още нещо

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Скандал и още нещо

Описание

В някои бракове има страсти, интриги... и още нещо!
Англия, началото на XIX век.
След като Себастиян Таунзенд, син на осмия граф Еджуд, е прогонен от семейството си заради участието си в дуел с трагичен край, той се зарича кракът му никога повече да не стъпи в Англия. Младежът заживява на континента и си създава нова самоличност - на опасен наемник, подвизаващ се под прякора Гарвана.

Само че бившата му съседка лейди Маргарет Ландор има други планове за него. Бащата на Себастиян е претърпял няколко злополуки и тя подозира, че причината се корени в злощастния дуел. Убедена, че само младежът може да поправи стореното зло, аристократката сключва с него скандална сделка и едно от условията е той да се върне в Англия като неин съпруг.

Двамата се натъкват на пъклен заговор, ала докато го разнищват, неочаквано помежду им пламва необуздана страст, на която не могат да устоят...

" Целувката щеше да остане запечатана в паметта й, защото не бе само чувствена и възбуждаща. Ако тя беше романтичка, би казала, че Себастиян е вложил сърцето си в нея. Държеше я здраво, но и толкова нежно! Не се опитваше да разпали желанието й, ала тя не можеше да е толкова близо до него да не го пожелае. Искаше цяла нощ да остане в обятията му, упоена от томителната наслада на тези незабравими мигове..."

Джоана Линдзи е родена през 1952 г. в Германия, където баща й е войник. Написва първия си роман през 1976 г. Днес романите й са издадени в над 54 милиона копия навсякъде по света. Понастоящем Джоана живее на Хавайските острови и е една от най-обичаните от дамите авторки навсякъде по света.

Светът обича Джоана Линдзи и доказателство за това е феноменалната й серия от абсолютни бестселъри. Докоснете се до нейния магически талант, заради който всеки един от романите й се чете просто на един дъх!


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG