Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Покушението

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Покушението

Описание

Джак Ричър, бивш военен полицай, понастоящем загадъчен скитник без постоянен адрес, получава дискретно поръчение: да се опита да застреля новоизбрания вицепрезидент на Съединените щати. Тази задача му поставя шефката на охраната на вицепрезидента. Тя е била приятелка на загиналия брат на Ричър и е чувала за невероятните умения, смелост и проницателност на Джак.
От това, дали той ще намери пробив в охраната, ще стане ясно доколко тайните служби на САЩ – най-професионалната охранителна сила в света – имат фатални пропуски в системата си на работа.
Приел задачата, Ричър постепенно се оказва въвлечен в нещо много по-зловещо от обикновена проверка на ефективността на службите. Защото вицепрезидентът вече е взет на прицел от хора, които няма да се спрат пред нищо, за да изпълнят своята закана за убийство, изпращана многократно до охраната му и до самия него.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG