Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Фронт

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Фронт

Описание

НЕОБИЧАЕН РОМАН, КОЙТО СЕ ЧЕТЕ НА ЕДИН ДЪХ. “ФРОНТ” Е НАЙ-НОВИЯТ БЕСТСЕЛЪР.

Детектив Уин Гарано от щатската полиция на Масачузетс получава един от най-предизвикателните случаи в живота си – трябва да разследва смъртта на млада англичанка, убита преди повече от четиридесет години. Смятаната за жертва на Бостънския удушвач, сляпата Джейни Бролън е била изнасилена и удушена през 1962 г.
Без ДНК проби и с повърхностни полицейски доклади, този случай ще изиска Гарано да използва всичките си умения. Ще го накара да се рови в архивите, да прибягва до най-новите постижения в областта на криминалистиката и да влезе в сътрудничество със старши офицери от лондонския Ню Скотланд Ярд.
А докато разравя смъртоносните тайни на миналото, неговата твърдоглава шефка Моник Ламонт излага живота и на двамата в опасност с жаждата си за власт и успех. Минало и настояще се сблъскват, напрежението расте с всяка страница...

Сред най-новите бестселъри на Патриша Корнуел са “Книгата на мъртвите”, “Хищник”, “Следа” и “Портрет на убиец: Джак Изкормвача – случаят е приключен”. Сред по-ранните й произведения е “Аутопсия” – единствената творба, спечелила наградите “Едгар”, “Крейси”, “Антъни” и “Макавити”, както и френската награда за приключенски роман за една година – както и “Жестоко и необичайно”, спечелил престижната английска награда “Златен кинжал” за най-добър криминален роман на 1993 г. Героят на Корнуел, съдебният лекар д-р Кей Скарпета, спечели през 1999 г. наградата “Шерлок” за най-добър детектив, създаден от американски автор. “Фронт” е втората книга от серията за Уин Гарано след "В опасност”.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG