Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Учителката по пиано

  • Учителката по пиано
    Кат. №: 3481
    Вид: Хоби
    Автор: Джанис Лий
    Издателство: Бард
    ISBN: 9546550347
    Корици: мека
    Страници: 336
    Формат:


    Цена: 11,99 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Учителката по пиано

Описание

Понякога краят на една любовна история е само началото...

През 1942 година Уил Трусдейл, англичанин, наскоро пристигнал в Хонконг, шеметно се впуска в страстна връзка с Труди Лианг, красива евроазиатка от висшето общество. Но тяхната любовна история скоро е изложена на опасност от японското нашествие, което ще има ужасни последици и за двамата, както и за членовете на тяхната несигурна общност, които ще се предадат един друг в най-тъмните дни на войната.

Десет години по-късно Клер Пендълтън пристига в Хонконг и богатите Чен я наемат за учителка по пиано на дъщеря си. Наскоро омъжено момиче от английската провинция, Клер е съблазнена от упоителния светски живот в колонията. Скоро се впуска в любовна връзка... само за да открие, че загадъчното поведение на любовника й прикрива едно опустошително минало.
Докато нишките на този завладяващ роман се преплитат и събират, пред очите ни се разкрива пейзаж от невъзможни избори – между любовта и сигурността, между куража и оцеляването, между настоящето и, преди всичко, миналото.

Емоционално наситена, изпълнена с горчивина, „Учителката по пиано” е една от онези книги, които човек поглъща на големи жадни глътки, като спира (неохотно) само когато е абсолютно необходимо.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG