Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Тайният шифър в Апокалипсиса

  • Тайният шифър в Апокалипсиса
    Кат. №: 3502
    Вид: История
    Автор: Жерар Бодсон
    Издателство: Абагар
    ISBN:
    Корици:
    Страници: 280
    Формат: 165x235


    Цена: 13,90 лв.



Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Тайният шифър в Апокалипсиса

Описание

Апокалипсисът или Откровението на свети Иоан – безспорно това е най-тайнствената, най-смущаващата и най-сложната от всички книги в Библията. Малко са свещените писания, които векове са поразявали така силно човешкото въображение. И не без основание: смята се, че Апокалипсисът съдържа закодираната тайна за края на човечеството Разтърсващата жестокост на виденията, драматичната атмосфера и описаните грандиозни сцени превръщат Апокалипсиса в истинска енигма.


Жерар Бодсон и неговият екип от изследователи тръгват по следите на зашифрираното познание в най-мистериозните части на Откровението на свети Иоан. Напредвайки в своите изследвания те се сблъскват със смущаваща и разтърсваща със своята очевидна жестокост истина: в Апокалипсиса наистина е скрито тайно и сложно шифрирано послание. А ключът за неговото разгадаване ни е даден от самия свети Иоан. В древното свещено писание са описани два Апокалипсиса: единият извиква спомена за най- трагичния период от човешката история, а другият е предсказание за нашето бъдеще – прозорец в стената на времето, описание на най-дълбоките страхове на човечеството и датата на тяхното сбъдване.

Жерар Бодсон (1943-) е изследовател, теолог и специалист по политически науки. Защитава научни степени в Института по сравнително право и в Изследователския център на Университета по право на Европейския съюз. Автор на множество изследвания по геополитика.


По време на престоя си в Гърция, когато защитава кандидатурата си за Европейския парламент, посещава манастирите на Атонския полуостров. Там среща свещеника отец Александър, който събужда в него страстта за изследване и анализиране на Апокалипсиса или Откровението на св. Иоан – последната, шестдесет и шеста книга от Библията, най-тайнственото, смущаващо и сложно свещено писание. Двамата мъже споделят научните си възгледи, че ключът към разгадаване на Откровението на св. Иоан е в числото 666.


След завръщането си във Франция, Жерар Бодсон събира екип от специалисти от различни националности – семиолог, специалист по информатика, историк и теолог - трима мъже и една жена. Тяхната мисия е да дешифрират загадъчния текст на св. Иоан. В резултат на четиригодишен усилен труд, изследвания, изчисления и анализи се ражда настоящата книга – едно невероятно послание и предупреждение към човечеството.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG