Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Войната на студенокръвните - 2 том

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


 Войната на студенокръвните - 2 том

Описание


 
Тонове магия, интрига и действие!
-Локус-

ГНЕВЪТ НА ДЕМОНСКИЯ КРАЛ
Мидкемия отново е под ужасната сянка на Изумрудената кралица. Нейните тъмни сили са готови да предприемат опустошително нашествие срещу Островното кралство. В навечерието на предстоящата битка магьосникът Пъг и неговият отдавнашен приятел Томас откриват, че иде нещо много по-ужасно от чародейството на кралицата. Единствената им надежда е да успеят да издирят изчезналия преди много време чародей Макрос Черния и да противопоставят на заплахата могъщите сили, които той владее.

ПАРЧЕТА СКЪРШЕНА КОРОНА
Врагът е съкрушен, но мирът все още убягва на Кралството. Докато хората се залавят да възстановят великата доскоро държава, нова заплаха се надига от пепелищата на войната - страховитият Фадавах, бивш командващ генерал от армията на Изумрудената кралица. Сграбчил изтърваните юзди на командваната от него армия, той се стреми да изкове своя лична империя върху отломките на Западните владения.
Така на плещите на двама младежи - Джими и Даш - пада тежкото бреме да съберат парчетата от скършената корона и да въздигнат кралството до прежната му слава.

Световният бестселър "Войната на студенокръвните" е поредица, която бързо стана класика, а Реймънд Е. Фийст се превърна в един от най-популярните автори на фентъзи по света.

 


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG