Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Само за жени

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Само за жени

Описание

 Не сте сами. Може би не искате да си признаете, но като на повечето жени и на вас са ви омръзнали безкрайната работна седмица, вечното тичане до детската градина и невзетите отпуски. Не желаете да напуснете работата си, стремите се към професионална изява и блестяща кариера. Но искате и семейство. И деца. Най-накрая се появи книга, която ще ви помогне да решите проблемите си.
Тя е предназначена за жените на XXI век, които трябва да се отърсят от вроденото чувство за вина и отговорност и да се радват на щастлив и пълноценен живот. След десетилетия опити и усилия да успеят в един мъжки свят те вече имат достатъчно власт и влияние, за да променят работното си място според потребностите си, да настояват и да преговарят ефективно за гъвкаво работно ежедневие, да казват “не” и да прехвърлят част от задълженията си на други.
С известно усилие жените могат да постигнат равновесие между професионалния и личния си живот. Не трябва да вършите всичко, за да имате всичко. Практичните и реалистични стъпки, предложени в книгата, ще ви вдъхновят да поемете контрол върху кариерата и живота си, да предприемате инициативи, да настоявате за гъвкавост на работното място. И всички ще имат полза от това.


“Само за жени” е книга за скритата сила на жените и новите тенденции на работното място, които ще им осигурят възможността едновременно да имат блестяща професионална кариера и да водят по-богат, вълнуващ и здравословен личен живот.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG