Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Спасение в смъртта

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Спасение в смъртта

Описание


        Отец Мигел Флорес отслужва опело, отпива от осветеното вино и пада мъртъв. Лабораторният анализ на виното показва съдържание на калиев цианид и случаят е поверен на лейтенант Далас. При огледа на църквата и разпитите на свидетелите полицията не достига до нищо съществено. Аутопсията обаче разкрива доста любопитни факти: стари белези от прободни рани, отстранена татуировка и няколко пластични операции. Ив и екипът й са убедени, че истинското име на убития не е Мигел Флорес.
        Скоро е извършено друго показно убийство. Известен водач на евангелистка секта е отровен пред очите на своите последователи. Всички разпитани описват жертвата като въплъщение на човешките добродетели. Скоро прегрешенията на пастора обаче излизат наяве: злоупотреба с алкохол и прелюбодеяние.
        Очевидно в Ню Йорк вилнее сериен убиец, чиито жертви са божии служители, опорочили морала на християнството. Така поне смята лейтенант Далас.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG