Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Екстрадицията и Eвропейската заповед за арест

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Екстрадицията и Eвропейската заповед за арест

Описание

Книгата е посветена на Европейската заповед за арест и производството по предаване на лица в изпълнение на тази заповед, така както са уредени в Рамково решение 2002/584/ПВР на Съвета от 13.06.2002 г. и в българския Закон за екстрадицията и Европейската заповед за арест.
Сравнителният анализ е в две посоки: разпоредбите на българското законодателство са сравнени с тези на рамковото решение, за да се отговори на въпроса доколко пълно и точно то е въведено във вътрешното ни право; от друга страна, производството по предаване в изпълнение на Европейска заповед за арест е сравнено с екстрадиционното производство, за да бъдат изведени и изяснени новите положения. При анализа на Европейската заповед за арест са представени ключовите решения на Съда на ЕО в тази връзка. Значението на правата на човека в разглежданите производства е изведено от практиката на Съда в Страсбург.
Гергана Маринова е доктор по право и научен сътрудник по наказателен процес в Института за правни науки при БАН. Съавтор е на книгата „Наказателен процес. Схеми и таблици”.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG