Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Личност,болест,стрес и здраве

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Личност,болест,стрес и здраве

Описание

Защо един човек оздравява, а друг умира, след като прогнозите за болестта им са еднакви?

Като се позовават на дългогодишната си работа със стотици пациенти, Карл и Стефани Саймънтън въвеждат в своята книга ЛИЧНОСТ, БОЛЕСТ, СТРЕС и ЗДРАВЕ научната база за “желание за живот”. Те описват не само типичната “ракова личност”, но и поведението на боледуване от други болести, решаващата роля на стреса и значението на положителните очаквания. Тази книга предлага техники за самопомощ, упражнения за релаксация, визуализация и овладяване на болката, както и безценни съвети за семействата и близките на пациентите за изграждане на емоционално подкрепяща система.  
Д-р Карл и Стефани Саймънтън са лидери и новатори в медицината, изследващи връзката психика–тяло. Техният всеобхватен подход за борба с рака и други болести съчетава традиционното медицинско лечение с психилогичното себеизследване и самопознание. Така се създава най-благоприятната обстановка – и външна, и вътрешна – за преодоляване на заболяването и връщане към здравето. В много случаи техните пациенти постигат впечатляващи резултати по линия на продължителност н качество на живота, ремисии и окончателно оздравяване. Техни центрове за консултации, изследвания и лечение има в САЩ, Германия, Италия, Полша и Швейцария.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG