Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Най-доброто в нас

  • Най-доброто в нас
    Кат. №: 3749
    Вид: Психология
    Автор: Ги Корно
    Издателство: Колибри
    ISBN: 978-954-529-715-1
    Корици: меки
    Страници: 324
    Формат: 13/20


    Цена: 14,00 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Най-доброто в нас

Описание

 

Не всеки от нас е Пикасо или Моцарт, но у всекиго съществува творческият нагон, който може да му помогне да се самоизрази и да завоюва правото да бъде щастлив. Достатъчно е да проникне до най-доброто в себе си, до онази вътрешна градина, в която няма място за състезания и за болни амбиции. Достатъчно е след това да постави своята свободна изява в услуга на избран от самия него идеал. Изглежда трудно, но не е. Как да стане ли? Ги Корно го обяснява ясно, подробно и много убедително. Възможностите всеки от нас ги носи в себе си. Необходимо е не дори да ги откриваме – просто да си ги припомним. Те тръгват от онова, което според желанието си можем да наречем душа, Бог, енергия… Онова, което е определено от гените ни, от средата ни, но и в много по-голяма степен, отколкото си мислим, от заобикалящия ни материален свят, от универсалното поле на Вселената. Цитирайки многобройни психолози и психиатри, но и анатоми, и ядрени физици, Корно ни превежда през изумителния свят на човешката психика и неизчерпаемите й заложби.

През пролетта на 2007 г. Корно се разболява от лимфома и се оттегля от обществения живот. Обиколката му за представянето на книгата „Най-доброто в нас” е отменена. През есента на същата година по телевизията Корно разказва как протича болест та му и какво прави, за да я пребори, а в началото на 2008-а лекарите обявяват пълното изчезване на рака.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG