Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Семейно и наследствено право - четвърто преработено и допълнено издание

  • Семейно и наследствено право - четвърто преработено и допълнено издание
    Кат. №: 3814
    Вид: Юридическа литература
    Автор: Методи Марков
    Издателство: Сиби
    ISBN: 978-954-730-614-1
    Корици: меки
    Страници: 264
    Формат:


    Цена: 9,90 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Семейно и наследствено право - четвърто преработено и допълнено издание

Описание

Промените в уредбата на семейното право от 2009 година са съществени и засягат почти всички семейноправни институти. С приемането на новия Семеен кодекс беше предприета дългоочакваната реформа на българското семейно право. Усложнената уредба на имуществените отношения между съпрузите допуска избор между три възможни режима – на общност, на разделност и съобразно сключен брачен договор. Правилата за развода вече не са така рестриктивни. Осиновяването е уредено като единен институт, обхващащ както „вътрешните”, така и „международните” осиновявания. Развита е уредбата на отношенията родители-деца. Създадени са нови правила относно размера на издръжката, както и за изплащането й от държавата.
Всичко това е отразено в новото, четвърто поред издание на книгата, съобразено с изпитните изисквания в различните юридически факултети в страната. Книгата предлага пълнота, систематичност и изчерпателност в кратка и прецизирана форма, която дава възможност за бърза ориентация в материала и е гарантирано улеснение в подготовката както за семестриалния, така и за държавния изпит по гражданскоправни науки. Изданието има за цел да подпомогне преди всичко студентите по право, изучаващи дисциплината „Семейно и наследствено право“, но с оглед на новостите в материята ще бъде полезно и за всички практикуващи юристи.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG