Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Da capo

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Da capo

Описание

Ада, Филип, Андрей, Ана - кои от героите на тази съвременна история ще намерят сили да простят непростимото, да разрушат, за да построят наново, да обичат въпреки страха, да преминат оцелели през изпитанията, на които животът ги подлага?

„Има ли невинни родители?” пита един от героите на този разказ, който освен за любов и приятелство, е и за майки и бащи, изгубили или преоткрили някъде по пътя своите деца.

В първия си роман Александрина Пендачанска ни сблъсква лице в лице с редица деликатни теми и доскорошни табута – болестта рак, секса, ксенофобията, хомосексуалността, войната и религията. Da capo ни връща и към някои изконни въпроси - за вечното търсене на щастието и за изцелителната сила на любовта. Онази голяма, всепоглъщаща любов, в която Ада и Филип може би ще успеят да пресътворят себе си и да започнат отначало.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG