Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Системата минус 60

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Системата минус 60

Описание

За да отслабнете, трябва да ядете всичко! До това заключение достига Екатерина Мириманова след дългогодишна борба с наднорменото тегло. След редица неуспешни опити да отслабне тя създава свой собствен метод и успява да свали 60 кг за година и половина. И то без да се лишава от нищо! Тъй като всички диети налагат ограничения, системата Минус 60 изглежда невероятна, но е факт. Създателката й и хиляди нейни последователи са свалили излишните килограми, без да навредят на здравето си.
        Възможно ли е да достигнете желаното тегло и да го задържите без особени усилия? Да, и то не като следите с какво се храните, а като знаете кога трябва да консумирате определени храни. Освен това от книгата ще научите какви грижи да полагате за кожата си, за да не се отпусне, как да ускорите процеса на отслабване и как да се мотивирате за началото на своето вълшебно преобразяване.
        Забравете за мъчителното гладуване, за ограниченията, за досадното броене на калории. Независимо дали искате да свалите 5, 10 или 60 кг, тази книга ще ви помогне да влезете в идеална форма и да възвърнете доброто си самочувствие.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG