Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън

  • Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън
    Кат. №: 3871
    Вид: Изкуство
    Автор: Иън Хaлпърин
    Издателство: Хермес
    ISBN: 978-954-26-0824-0
    Корици: меки
    Страници: 304
    Формат:


    Цена: 14,95 лв.



Поръчай


Брой:
  Поръчай


Истината за последните години от живота на Майкъл Джексън

Описание

На 24 декември 2008 г. световните медии публикуваха скандалното изявление на разследващия журналист Иън Хaлпърин, че на Майкъл Джексън му остава половин година живот. Официалният говорител на звездата определи твърдението като „пълна измислица”. Шест месеца и един ден по-късно светът бе разтърсен от новината за смъртта на Краля на попа.
        Тази книга е плод на петгодишни задълбочени проучвания и разговори с хора от обкръжението на Майкъл Джексън. Приятели и сътрудници описват трагичната картина на последните месеци от живота на звездата: неговото тежко здравословно състояние, задълбочаващата се емоционална криза, финансовите проблеми и натиска над Джако да приеме предложението за концертите в лондонската зала “О2 Арена”.
        В резултат на обстойните разследвания човекът, предсказал смъртта на Майкъл Джексън, заключава: Каквото и да покажат крайните резултати от аутопсията, онова, което уби Майкъл Джексън, беше алчността на приближените му. Той несъмнено беше дълбоко изтерзан и самотен човек.
        Макар Краля да е мъртъв, музиката му ще живее вечно: Майкъл Джексън с пълно право може да бъде считан за най-талантливия изпълнител на своето поколение. Сега, когато вече го няма, може би е време най-после да загърбим подозренията и да се насладим на музиката.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG