Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Езикът на жестовете

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Езикът на жестовете

Описание

Искате ли да сте победители във всяка житейска ситуация?

За да бъдете такива, трябва да усвоите езика на жестовете и другите важни компоненти от езика на тялото. Жестовете, мимиката, позата и облеклото са много ефективно оръжие в общуването!

Събеседникът ни, без самият той да го забелязва, реагира по определен начин на движенията ни и на изражението на лицето ни. Като разберете какъв е езикът на тялото на „победителя”, ще получите всички шансове за успех. Трябва да убедите събеседника си, да направите добро впечатление на околните, да разберете какви са намеренията на партньора ви, да доловите чувствата и мислите на близките си? Езикът на тялото е на вашите услуги!

Ако желаете да развиете комуникативните си способности, ако професията ви е свързана с активно общуване, просто трябва да се научите да владеете езика на тялото. Тогава ще можете да влияете на хората и да вървите успешно по най-краткия път към успеха!


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG