Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Kak да се влюбят в теб за 90 минути

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Kak да се влюбят в теб за 90 минути

Описание

Приложна психология

Как да се влюбят в теб За 90 минути

Как да разчитаме мислите и намеренията на околните

Открий какъв тип е човекът, който те допълва
Флиртувай умело и с чар
Запали огъня на любовта за по-малко от 90 минути 
 

Време е да престанем да разчитаме на случайностите в любовта. Да спрем да се притесняваме от нови запознанства, да се чудим защо многообещаващи връзки се разпадат, да избираме неподходящия човек отново и отново.

Като се опира на опита си в невролингвистичното програмиране (НЛП), световноизвестният специалист по невербално общуване Никълъс Бутман начертава план от три стъпки, който ще помогне на всеки да намери любовта на живота си.

 Първа стъпка: пригответе се – разберете какъв сте, като си направите честна самооценка, а след това открийте типа на човека, който ви допълва.

 Втора стъпка, която представлява сърцето на програмата, е да поработите сериозно върху уменията си за междуличностно общуване – да се научите как да бъдете чаровни, а не плашещи; да флиртувате уверено; да синхронизирате тялото и езика си с другия човек, за да изградите доверие и химия помежду си; да поддържате ентусиазма жив; да си създадете широк социален кръг и да се обличате подходящо.

 Трета стъпка се съсредоточава върху засилването на близостта, която води до влюбване, чрез отключващи фрази от типа „аз също” и усвояване на изкуството на случайното докосване. Ще се научите как да навлизате в ключови емоции посредством себеразкриване с малък, среден и голям риск – и как да засилвате невербалните сигнали, които превръщат искрите в истински пламък. И през цялото време ще изграждате солидна романтична основа, която да ви позволи да превърнете тези магически 90 минути в любов и отдаденост, които траят цял живот.

Задължителен наръчник за всеки, който иска да се влюби и да бъде обичан!

ЗА АВТОРА:
Работейки като фотограф за AT&T, Revlon, Coca-Cola и Bell, Никълъс Бутман открил, че успехът зависи от умението да се улавят чувствата на другите за секунди и да се постига разбирателство. Това стартирало новата му кариера в невролингвистичното програмиране. В момента той преподава умения за вербална и невербална комуникация в Харвард и в други водещи университети. Всяка от неговите книги се продава в над 150 000 тираж. Неговата уеб страница е  www.nicholasbootman.com


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG