Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

ОКРЪГ ФОРД

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


ОКРЪГ ФОРД

Описание

В своя първи сборник с разкази Джон Гришам представя седем истории от мястото, където се развива действието на „Време да убиваш”.
Прикованата на инвалидна количка Инес Грейни и двамата й по-големи синове Лион и Бъч тръгват към затвора „Парчман” с надеждата, че осъденият на смърт Реймънд ще бъде помилван в последния момент. Но това може да е и последното им свиждане.
След седемнайсетгодишна практика Мак Стафорд си е останал посредствен адвокат с незначителни бракоразводни дела. Той никога не си е представял, че едно телефонно обаждане може да промени изцяло живота му.
Скучният, мълчалив застрахователен агент Сидни се оказва невероятен играч на блекджек. Той усъвършенства хазартните си умения с надеждата да разори казиното на най-амбициозния и безскрупулен мошеник в Клантън, който му е отнел съпругата.
Три добри момчета от окръг Форд тръгват към големия град Мемфис, за да дадат кръв за тежко пострадал приятел. Те обаче не могат да устоят на заведенията по пътя и благородната мисия завършва злополучно в един стриптийз бар.
„Тих пристан” е последният дом на мнозина старци в Клантън. Той е тъжно и замряло място, докато не се появява забавния и грижовен Гилбърт – той започва работа като санитар с единствената цел да измами някой богат обитател на дома.

„Окръг Форд” е най-добрата книга на Джон Гришам досега. Той за пръв път използва чувството си за хумор с такава свобода. Някои от разказите са изключително забавни, а три са истински шедьоври. Една незабравима книга.
Пат Конрой


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG