Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Бъдещето на конкуренцията

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Бъдещето на конкуренцията

Описание

Бъдещето на конкуренцията засяга проблеми, с които в недалечно бъдеще ще се наложи да се сблъскат всички бизнесмени. Създава се впечатление, че колкото по-богат е асортиментът от продукти и услуги, толкова по-трудно става днес да се угоди на потребителя. Какво да се каже за утрешния ден?
Авторите, едни от водещите съвременни учени, занимаващи се с въпросите за перспективата на развитие на стратегическите продажби, смятат, че в конкурентната борба ще победят тези компании, които възприемат новата концепция за ценностите, т.е. ще се научат да създават ценности заедно с потребителите. С примери от дейността на реални компании, откриващи нови методи на работа, те доказват правдивостта на тази кампания.
Книгата е по-скоро покана за различно мислене; тя е призив за действие – за да помогне в създаването на нов свят. Авторите вярват, че всички ние ще трябва да променим поведението си – не само като бизнес лидери, но и като потребители, служители, инвеститори и глобални граждани – да променим баланса на относителното влияние на индивида и голямата институция.
Целта на С. К. Прахалад и Венкат Рамасвами е да водят лидерите в бизнеса в търсенето на нов стратегически капитал, помагайки им да се откъснат от традиционния и да откриват нов подход. Предназначена е за предприемачи, за управляващите компании, за мениджърите по продажби и другите висши ръководители в бизнеса.

25
342
.00 лв

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG