Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Илюстрован пътеводител към "Изгубеният символ"

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Илюстрован пътеводител към

Описание

Връзката между масоните и столицата на Съединените щати.


Тайните зад „Изгубеният символ” -
завладяващото продължение на „Шифърът на Леонардо” на Дан Браун.
Загадка по загадка. Факт по факт. Място по място. Разкрити.

Заемащи важна роля в световната история, притежаващи политическа сила, забулени в тайнственост, ритуали и мистериозни символи – от изкуството и архитектурата до изображенията върху американските банкноти – масоните се издигат от неясния си произход преди векове, за да изиграят ключова роля в съставянето на документите, положили началото на Съединените щати и дори в създаването на сложния план на Вашингтон – сам по себе си мистерия. Тези главоблъсканици не само са в основата на заплетения трилър на Дан Браун „Изгубеният символ”, но и повдигат доста провокиращи въпроси. Защо някои масонски символи остават тайни, а други са скрити от пряк поглед? Кои президенти са били въплъщение на масонските идеали? Какво е значението на Библиотеката на Конгреса, Националната катедрала на Вашингтон, Монумента на Вашингтон, Капитолия и градоустройствения план на Вашингтон с неговите булеварди и задънени улици? И към каква тайна цел водят те?

Милионите любопитни почитатели вече могат да следват Робърт Лангдън стъпка по стъпка и сами да открият отговорите на завладяващите енигми на „Изгубеният символ” с помощта на този изчерпателен, богато илюстрован и подробен пътеводител из потайностите на Вашингтон.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG