Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Правилата на отмъщението

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Правилата на отмъщението

Описание

След предотвратяване на атентата срещу пътнически самолет д-р Джонатан Рансъм се връща към работата си за „Лекари без граници”. Съпругата му – Ема, се скрива отново, за да избегне отмъщението на Дивизията – американската секретна организация, свързана с атентата.
        Д-р Рансъм е поканен да участва в конференция в Лондон, където за негова приятна изненада го очаква Ема. Но радостта му от срещата е помрачена, защото съпругата му се сбогува с него завинаги. Джонатан я проследява и неочаквано се озовава в центъра на бомбен атентат срещу руския вътрешен министър. Ема изчезва в суматохата, а д-р Рансъм е арестуван като главен заподозрян за терористичния акт.
        Изправен пред опасността да получи доживотна присъда, Джонатан успява да избяга. Разследващите случая вярват, че той ще ги отведе до неуловимата шпионка. Дивизията също го следва по петите, за да се добере до Ема. Джонатан Рансъм обаче е твърдо решен да открие съпругата си първи и този път да разбере цялата истина.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG