Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Любовта на Божур

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Любовта на Божур

Описание

Сгодена за мъж, когото не познава, Божур намира израз на желанията и копнежите си в лиричните стихове на китайската опера „Павилионът на божурите”. Подобно на главната героиня, Божур е дъщеря на заможно семейство и води уединен начин на живот, подчинен на строги правила на поведение. Момичето с нетърпение очаква постановката на любимата си опера в градината на семейното имение. По време на представлението тя вижда сред публиката мъж, в когото се влюбва от пръв поглед. Така започва незабравимото пътуване на Божур в света на любовта и душевните терзания, което ще я преобрази от крехка девойка в силна и мъдра жена.
        Книгата ни отвежда в екзотичния и мистичен Китай през ХVІІ век, когато страната е разтърсена от политически, социални и културни промени. Основаващ се на реални исторически събития, „Любовта на Божур” е необикновен разказ за източните схващания за човешкото битие и безсмъртието на писаното слово и любовта.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG