Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Лицето като огледало

  • Лицето като огледало
    Кат. №: 4174
    Вид: Медицина
    Автор: Джийн Хейнър
    Издателство: Хермес
    ISBN: 978-954-26-0815-8
    Корици: меки
    Страници: 264
    Формат:


    Цена: 12,00 лв.



Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:
  Поръчай


Лицето като огледало

Описание

Представете си, че можете, просто като погледнете някого, да добиете представа какъв е бил животът му, как мисли, чувства и действа. Представете си, че лицето на партньора ви разкрива кое е най-доброто разрешение на конфликтите между вас. И най-важното – представете си, че мъдростта, която ви е нужна, за да бъдете себе си, е „изписана” на лицето ви.
        Всичко това е напълно възможно с помощта на древното китайско изкуство за разчитане линиите на лицето. То използва същите принципи за баланс между духа и тялото, послужили за основа на акупунктурата и китайската медицина. Лицето разкрива най-дълбоката ви същност, силните и слабите ви страни, най-големите ви страхове и скритите ви копнежи.
        Авторката на книгата - Джийн Хейнър, е живяла дълги години в Китай и има 25-годишна практика като консултант по физиогномика и фън шуй. Тя ни повежда из свят, където линиите на лицето не са естетически проблем, който трябва да бъде решен, а свещена калиграфия на душата. Тази книга може не само да ви разкрие каква е природата и съдбата ви, но и да ви помогне да разгадаете другите, да четете в тях като в отворена книга. Наученото ще промени начина, по който се оглеждате в огледалото – и в очите на околните.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG