Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Споразумението

Поръчай


Брой:  
  Поръчай


Споразумението

Описание

Докато тамплиерът Саймън Крос се бори за спасението на човешкия род от нашествието на демоните, хранителните запаси на хората му застрашително намаляват. За да предпази съмишлениците си, Саймън трябва да разкрие мрачните тайни на демоните и тези на своята приятелка Лея Крийзи. Секретната организация, към която Лея принадлежи обаче, няма намерение да споделя познанието си - дори при наличието на нова технология, извлечена от магическия ръкопис „Гоетия”, която би могла да помогне на Саймън.
        Уорън Шимър, обвързан с едно от най-страшните мрачни изчадия – демоницата Лилит, – е преследван от дяволски сили. Оставен без сигурно скривалище, Уорън е принуден да приеме изключителните си способности и да поведе армия от кабалисти. Демоните разполагат с всяващо ужас оръжие, което прониква в съзнанието на хората чрез сънищата им. Кабалистите, тамплиерите и ловците се събират с една и съща цел: да противодействат на демоните. Дали ще съумеят да се обединят и да спасят света от демонските орди, или ще станат жертва на човешката си природа?

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG