Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Костта на Голиат

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Костта на Голиат

Описание

Отново Майк Хамър и неговият най-опасен случай!

Най-продаваният американски криминален писател на всички времена отново ни среща със световноизвестния детектив Майк Хамър.
По време на снежна буря в Ню Йорк Хамър предотвратява грабеж над двама млади влюбени, които са се натъкнали на невероятна археологическа находка. Хамър отлага сватбата си с вярната си партньорка Велда, за да се изправи срещу враг, който е много по-смъртоносен от всички, с които се е срещал в миналото.

Седмица преди смъртта си Мики Спилейн поверява почти завършения си ръкопис на своя партньор в работата, автора на “Пътят към гибелта” Макс Алън Колинс, за да го довърши. Резултатът е този завладяващ трилър, който бележи триумфалното завръщане на частния детектив Майк Хамър след дванайсетгодишно прекъсване.

Мики Спилейн (1918-2006) е продал стотици милиони копия от книгите си. Той представя своя герой Майк Хамър през 1947 с романа “Аз, съдникът”. Обявен е за майстор на мистериите на Америка през 1995.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG