Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Техники за емоционално освобождаване

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:
  Поръчай


Техники за емоционално освобождаване

Описание

Главоболие, високо кръвно, стрес, любовна мъка, финансови грижи, обида, гняв, отчаяние, душевна болка – всичко, което ви тормози, предизвиква смущения и блокира протичането на енергията в тялото ви.

ТЕО е ефикасна техника за САМОЛЕЧЕНИЕ чрез потупване на определени точки от тялото, която действа бързо и безболезнено и води до изненадващи резултати. За целта се използват крайните точки на основните енергийни меридиани и се изговарят конкретни лечебни утвърждения.

Достатъчно е да усвоите основната рецепта и точките за масаж, изложени в книгата, и ще можете да пристъпите към 3-минутното лечение на всеки проблем, който ви прави несигурни, плахи или води до агресия или пристрастяване. Най-хубавото е, че с нея можете да помогнете и на близките и децата си – при остри болки, училищен стрес или отчаяние.

Книгата ви води стъпка по стъпка към усвояването на този невероятен метод и ви разкрива нови аспекти и възможности да се справяте самостоятелно с всякакви смущения в енергийната ви система.

 

В допълнение към техниката за емоционално освобождаване авторът предлага:

- дневник по метода ТЕО (EFT - Emotioanl Freedom Techniques)

- основна рецепта;

- скала за оценка на болката/неразположението.

 

Този метод е безотказен и при сценична треска, психологическа блокада при спортисти, страх от изпити, шокови състояния и мускулно пренапрежение.


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG