Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

ТЕНИС академия - Ник Бoлетиери

Поръчай


Книгата е изчерпана!

Брой:  
  Поръчай


ТЕНИС академия - Ник Бoлетиери

Описание

ТЕНИС АКАДЕМИЯ

Ник Болетиери

Треньор №1 в света на тениса

Това е най-обстойното ръководство за обучаване и преподаване на тенис, написано от най-успешния треньор на всички времена – Ник Болетиери. Неговата система за тренировки и усъвършенстване е призната в цял свят. Той е създал и развил голяма част от днешните звезди в тениса – Андре Агаси, Моника Селеш, Ана Курникова, Борис Бекер, Мери Пиърс, Томи Хаас и Джим Къриър.

Сега можете да тренирате под ръководството на Болетиери, без да пътувате до неговата Академия. Ще получите детайлни уроци за всичко – от техника на ударите, стратегии, усъвършенстване на уменията, поддържане на форма и психическа устойчивост до неговите представи за провеждане на тренировки и упражнения.

Опитът и проницателността на Болетиери са ненадминати. Тази книга ви позволява да тренирате с помощта на истински виртуоз и да използвате в играта си всички умения и упражнения, които са помогнали за създаването на спортисти от световна класа.

„Най-успешните треньори са тези, които съчетават творческо обучение и поразителна мотивация. Един треньор трябва да е способен да преподава основните знания и умения, а също така да мотивира спортистите за представяне, граничещо с върха на възможностите им. Това разграничава Ник Болетиери от другите.”

Дик Енберг, спортен говорител към CBS

„Ник е обучавал успешно начинаещи момчета и момичета, спортисти на средно ниво, кандидат-професионалисти, велики шампиони и други инструктори по тенис.

Не може да се каже нищо друго... просто купете тази книга.”

Вик Брадън, автор на спортни статии и специалист по тенис


« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG