Търси

Раздели

Начало Компютри и ЕлектроникаМобилни телефониКнигиНаучнопопулярнаЛюбовни романиПоезияРомани и разказиБизнесЛатиноамериканска литератураДетски книжкиДетска литератураДомашни любимциЕнциклопедияЗакониЗлатни детски книгиИзкуствоИсторически романиИсторияКомпютърна литератураКриминални и трилъриМедицинаПублицистика, политикаПриродатаПътеводители, пътеписиПсихологияРелигии, вярванияСоциология и философияСпорт и здравеУчебна литератураФантастика и фентъзиХобиХудожествена литератураХуморЧужди езициЮридическа литератураПарфюми

Нови продукти

Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Dell XPS 13 9360 Ultrabook
Ръката на пророка
Ръката на пророка

Новини

11-03-13
Харлем шейк
Скандал се разрази в елитната пловдивска хуманитарна гимназия.

11-03-13
Ford China
През тази година, Ford ще представи в Китай редица нови модели.

11-03-13
Божидар Димитров
Смърт - заплашиха македонци

Всички новини
 

Любовта на сестрите Гранвил

Поръчай


Брой:
  Поръчай


Любовта на сестрите Гранвил

Описание

Когато избухва Втората световна война богатият банкер Хенри Гранвил мести семейството си от Лондон, подложен на бомбардировки. Но дори на безопасно разстояние от града животът в семейството тече бурно. Най-голямата дъщеря Роузи живее наблизо с двете си деца, но бракът й не е щастлив. След като съпругът ú заминава в армията, тя си намира любовник, за което скоро горчиво съжалява.
Джулиет, от друга страна, след развода си с херцог Кинкърдайн, преживява най-голямата трагедия, която може да сполети една жена – губи бебето си. Решена да загърби миналото, тя става сестра в Червения кръст. Нощ след нощ тя се сблъсква с безброй жертви на бомбардировките. Луиз, вече на петнайсет, се влюбва в Джейк евакуиран беден младеж и не предполага докъде ще я отведе това чувство.
Предизвикателствата, пред които са изправени сестрите, ще окажат незаличимо влияние върху семейство Гранвил, а промените, наложени от войната, са много по-страшни, отколкото предполагат.

« Назад
 

Потребители

Вход
Регистрация | Забравена парола

Най-продавани

Непозволени игри
Непозволени игри
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP  - Тестер за жени
AGENT PROVOCATEUR Strip EDP - Тестер за жени

Информация

Начало ФирматаУсловия за ползванеГаранционни условияПлащане и доставкаЧесто задавани въпроси Връзки Контакти
Goods.bg
© 2009 goods.bg       WebDesignBG